Tweedehands kleding voor kinderen

Kinderen groeien vaak zo snel, dat het eigenlijk zonde is om iedere keer nieuwe kleding te kopen. Natuurlijk, als je meerdere kinderen hebt kun je nog denken ‘daar kan mijn jongste straks ook nog in lopen’, maar voor die jongste is het misschien ook wel eens leuk om eens niet iets aan te moeten wat al door grote broer of zus gedragen is. De oplossing: tweedehandskleding.

Tweedehandskleding: waarom wel of waarom niet?

Sommige mensen denken bij tweedehandskleding meteen aan verwassen en/of ouderwetse kleding en vinden het een onaangenaam idee om hun kinderen te laten lopen in kleding waarvan ze niet weten wie het ervoor gedragen heeft en of het wel helemaal hygiënisch is. Gedragen kleding van familieleden oké, maar verder niet. Uiteraard is het je goed recht om dit standpunt in te nemen, maar graag zou ik het wat nuanceren. In een tweedehands kledingwinkel kun je namelijk zelf zien of de kleding er schoon en netjes uitziet en meestal zie je er inderdaad wat mode die behoorlijk uit de tijd is, maar je komt er vaak ook wel wat leuks tegen. Wil je er zeker van zijn dat de tweedehandskleding lang meegaat, ga dan voor tweedehands merkkleding voor je kind.

Tweedehands merkkleding bij VintyKids

VintyKids is een online winkel voor tweedehands merkkleding voor kinderen. Ik kan me voorstellen dat je misschien denkt dat het een groot risico is om tweedehandskleding online te kopen, aangezien je niet zelf de kleding eerst kunt controleren. Dat was ook mijn aarzeling toen ik de kleding op de website bekeek. Ze geven wel aan dat ze de kleding streng controleren op geurtjes, vlekken en overige kwaliteitskenmerken, maar het is natuurlijk altijd maar afwachten of de kleding er inderdaad zo uitziet als dat je hoopt. Ik heb de gok gewaagd en ik kan je zeggen dat ze hun kwaliteitsgarantie waarmaken. De kleding ziet er zo goed als nieuw uit en is fris en van deze tijd. Ze nemen geen kleding aan die meer dan twee jaar oud is en alle kleding is van kwaliteitsmerken. Zoals de kleding er op de website uitziet, zo krijg je ze ook thuis afgeleverd. Het assortiment wisselt snel, aangezien ze van de meeste kledingstukken er uiteraard maar 1 hebben. Snel beslissen dus!

Dit bericht is geplaatst in Kleding.