Over ons

Over natuurlijk bloggen

Welkom op onze blog. Mijn naam is Joris en samen met mijn vrouw Anna houden wij van onze moestuin, gezond bezig zijn en er op uit te gaan. Met Natuurlijk bloggen willen wij onze ervaringen op het gebied van de natuur en alles wat daarom heen hangt met je delen, of dat nu gaat over een dag uit, gezondheid, huis, tuin, lifestyle of kleding. Het milieu staat daarbij hoog in het vaandel.

Gezond leven, het liefst duurzaam

Anna is van ons de specialist als het gaat over gezondheid. Altijd is ze bezig met een gezonde manier van leven en de natuurlijke behandeling van klachten. Lifestyle en (tweedehands) kleding zijn daarnaast haar favoriete onderwerpen. Joris is de kenner op gebied van duurzaamheid. De ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing, zonnepanelen en tuinieren houdt hij nauwlettend in de gaten. Waar we beiden van houden, is schrijven. Vandaar dat we deze blog gestart zijn.

Eerlijk, duurzaam en natuurlijk

De woorden eerlijk, duurzaam en natuurlijk zijn niet meer weg te denken tegenwoordig. Het is niet alleen een trend om aan de natuur te denken, het is ook nodig. Wij staan open voor alles wat past op deze blog. Wil jij ons helpen met een gastartikel? Stuur het ons toe, wellicht plaatsen we het op onze blog.

Naam *

E-mail *

Onderwerp

Bericht *

* = Verplicht